!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Officiel Crash Box Original bagcover af Oneplus 8t Sandsten Carbon Fiber Kofanger

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Officiel Crash Box Original bagcover af Oneplus 8t Sandsten Carbon Fiber Kofanger

Bedømmelse:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
t102591

Tags: pad oneplus 8t, onepluse 7 pro sag, lg g8 thinq g820n, lås telefonen, 8t sag, coque en plus 8 pro, oneplus 8t pro, 8t oneplus, motorola kant plus telefon, tilfældet for oneplus nord.

På lager
kr75.38 kr88.65

OnePlus række klassiske sandsten beskyttende skal er ikke kun lettere at holde, men kan også beskytte din telefon nøje.Den fine kornet følelse strømme i fingerspidserne, ren og fuld af spænding, hvilket komfort.

Stil re-imaginedThe klassiske fortsætter

Nyd det stilfulde beskyttelse med vores tidløse Sandsten finish.Problemfrit at kombinere en præcision-manipuleret design med en behagelig sikker-grip-polymer-materiale, giver iøjnefaldende flair, med nem adgang til de knapper, uanset hvor du går.

Den futuristiske OnePlus 8T Quantum Kofanger Tilfælde er en speciel edition, fremvisning af vores mest markante visuelle design til dato.Fed og cool, som din OnePlus 8T, tage stil til det næste niveau med et farveskema, som perfekt matcher den Dybblå Grønne OnePlus 8T.Tilføj fantastisk chok beskyttelse og personlighed til dit OnePlus 8T med Quantum tilfælde.

Føler innovation

Den opfindsomme kredsløb motivet er den overordnede funktion, som en understregning af det kompromisløse magt og innovation inden for OnePlus 8T.Med den gennemsigtige sag design skaber en slående og elegant effekt, denne slanke tilfælde er bogstaveligt talt ud-af-denne-verden.

Next-gen er nu

Den OnePlus Quantum Kofanger Tilfælde giver den endelige oplevelse for teknologi aficionados.Med sin let-at-greb tekstur, øget slagstyrke, og fængslende æstetiske, den robuste tilfælde er den ideelle ledsager for dig og din OnePlus 8T.

Minimalistisk stil, maksimal beskyttelse

En flerårig favorit, vores signatur Karbon Kofanger Tilfælde leverer pålidelig banke og slagstyrke i et slankt ydre skal.Indpakket i en lav-profil formfaktor for et tættere passe, at det er let for øjnene samt din hånd.

Den lette OnePlus 8T Karbon Kofanger Tilfælde giver maksimal kant-til-kant-beskyttelse uden at tippe skalaerne.Fra skrammer, dråber, fingeraftryk, holde din OnePlus ser uberørte og frisk, er ubesværet.

  • Funktion: Heavy Duty Beskyttelse
  • Størrelse: 6.5
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktioner: 100% Original
  • Design: Gennemsigtig
  • Kompatible Mærker: Oneplus
  • Type: Monteret Sag
  • Mærke: Oneplus

2020-12-02 Arrived fast, not taxed, and the product is quality.
5/ 5 stars
2020-11-25 Genuine case. One of the best cases I have purchased and used. Very happy customer here
5/ 5 stars
2020-11-13 Great cash official OnePlus 8T product.
5/ 5 stars
2020-11-26 Perfect, original. Recommend
5/ 5 stars
Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!