!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

A3/A4 Påmindelse Køleskab Magnetisk Whiteboard Familie Message Board Kontor Memo NYE Kreative Nyttige opslagstavle Køleskab Mærkat

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

A3/A4 Påmindelse Køleskab Magnetisk Whiteboard Familie Message Board Kontor Memo NYE Kreative Nyttige opslagstavle Køleskab Mærkat

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t10710

Tags: whiteboard a3 ugentlig, whiteboard køkken a3, indrammet magnetisk whiteboard køleskab, magnetuc whiteboard køleskab, kalender whiteboard a3, elektronisk whiteboard a3, whiteboard xindi a3, magnetisk whiteboard køleskab hvid, magnetisk whiteboard lille køleskab, fleksibel magnetisk whiteboard køleskab.

På lager
kr21.64 kr26.04

Beskrivelse Denne magnetisk whiteboard foranstaltninger 30cm af 21cm.Det er lavet af PVC med magnet i det, at være magnetisk og blød.Den blandede materiale ikke kan gøre det svært at skære i, tværtimod, det er let at skære i nogen form eller størrelse til at passe til det sted, som du vil holde sig til.Absolut en perfekt decals til dialy brug.Feature - Farve: Hvidt - Materiale: PVC Størrelse: A3 42x30x0.3cm ;A4 30x21cm - Det er magnetisk, så den kan sættes nemt fast til køleskab eller en dør med metal cover. - Ultra fleixble og nem at skære.Det er let at anvende og opbevare. - Let at bruge: Tør slet ikke vand rod! - Multi-formål: at gøre, noter, indkøbsliste eller noget, du ønsker at holde styr på, lige der på dit køleskab. - Hjemme surafce giver dig mulighed for at have en smuk glat overflade til brug med det samme.Pakkeliste 1 x Blød Magnetisk Whiteboard

1. For russisk/ Ukraine/ Hviderusland købere, Bedes du skrive dit Fulde Navn , så vi kan sende din ordre.

2. For Engros , vil vi tilbyde rabat eller hurtig forsendelse, som DHL, EMS.

3. Drop Shipping , vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os. ( Ingen pris, Ingen virksomhedens navn )

4. Hvis du har en høj volumen af ordrer, kan du gøre drop shipping her.

BOGMÆRKE butikken, så køber de elementer, du vil købe, vil få 2%-3% anden rabat.Hvordan kan jeg spore min pakke ?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud ?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes.Vi beder, at du kan tage et sekund for at give os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5. Vi takker dig på forhånd for jeres tid, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion:

2) Bedes du kontakte os med det samme, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed.Åben konflikt er ikke den bedste måde at beskæftige sig med problemet.Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer.

  • Mærkat Type: Single-side Mærkat
  • Model-Nummer: 001
  • Type: Køleskabsmagneter
  • Ark Størrelse: Medium
  • Alder: > 3 år
  • Magnetisk Mærkat Stil: Form
  • Specifikation: Single-piece Package
  • mønster: abstract

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!