!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

5 i 1 Ultralyd Ansigt Massage-Maskine højfrekvent Elektronisk Skønhed Instrument Ansigt hudpleje Værktøjer Skønhed Maskine

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

5 i 1 Ultralyd Ansigt Massage-Maskine højfrekvent Elektronisk Skønhed Instrument Ansigt hudpleje Værktøjer Skønhed Maskine

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t113008

Tags: elektronisk akupunktur penne, huden udrensning, massage af, zoneterapi værktøj, eletric akupunktur pen, katte børste hjørne kat massage self groomer, hår massage værktøj, ansigt zoneterapi, plasma-hud, stol massag, deep clean 5 1.

På lager
kr63.76 kr82.78

Beskrivelse:

Høj frekvens elektroterapi instrument kaldes også høj cyklus elektroterapi instrument.Det er primært sammensat af høj frekvens oscillerende kreds, modstand kapacitans og halvledere.Det er også udstyret med en isolerende håndtag og glas stafetten, som kan sættes ind i elektroden.Der er en boost-konverter i håndtaget, og en linje gennem hvilket output af banen passerer på den ene side af håndtaget.Når instrumentet er tændt, og at kontakten er trykket, under påvirkning af den høje frekvens oscillerende kredsløb, en kontinuerlig høj spænding og høj frekvens, at der genereres strøm, hvilket medfører, tømning fænomen og ultraviolet lys af glas elektrode.Huden bliver stimuleret af det nuværende, og den lokale terminal blodkar vil kontrakt og udvide skiftevis.Den gnist ionizes ilt i luften og producerer det.Ozon er produceret til at forbedre blodcirkulationen og sterilisere og dræbe betændelse.Effekten af høj-frekvens elektroterapi instrument, der er som følger: sterilisering og desinficering, behandling af acne, fremme heling af acne, mindske og regulere sebum sekretion, fremme metabolisme, samt fremme lymfe og blodcirkulationen, forbedrer celle regenerering evne, vibrationer og varme, der genereres af elektroder på grund af den nuværende ledning kan også ro og massere huden.

Indledning:

Den høje frekvens elektroterapi er en vigtig skønhed instrument.Det er gennem glas elektrode rør til at producere høj frekvens strøm, og gælder for huden, og dermed opnår den behandling resultat.

1.Det hjælper med at berolige den nerve og har analgesi funktion.

2.Har den funktion, anti-aging, anti-rynke, og huden strammes.

3.Forbedre sekretion, PH-værdi, der forårsager huden lean til neutralitet.

4.Fremskynde blodcirkulationen og forbedre stofskifte.

5.Det producerer ozon til sterilisation, kan hjælper sår til at helbrede og til at begrænse porer.

Funktioner:

1. Elektron stimulation.Når maskinen arbejder, top udsender elektriske ioner til at stimulere huden, hvilket har den virkning, at fremme hudens regenerering.

2. Rød/lilla lys.Produktet har to typer af lyskilder, kan kunderne vælge rødt lys eller lilla lys, når de køber det.

3. 4stk massage hoved.Fire forskellige typer af massage udskiftning af hoved kan bruges til forskellige dele af kroppen.

4. Høj frekvens strøm.Internt er der komponenter, der kan ændre frekvensen af den strøm, således at de nuværende bliver høj frekvens.

Specifikationer:

Størrelse: 220*50*50 mm/8.66*1.97*1.97"

Materiale: ABS

Vægt: 300g

Udskiftning header: 4stk

Spænding: 230V

Stik: EU

Effekt: 20W

Lyskilde farve: Rød/Lilla

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Høj Frekvens Electron Skønhed Instrument

4 X Massage Hoveder

1 X Brugervejledning

[relateproductdetail/]

  • Element Type: Massage Og Afslapning
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: JOCESTYLE

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!