!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

EF-plads væske til røgmaskiner, ecofog

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

EF-plads væske til røgmaskiner, ecofog

Bedømmelse:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
t117582

Tags: batteri g30, grillpande-pladsen, myalgi, flydende røg -, automatisk bilen renere, Membranpumpe, baguette bage formen pan, fog væske, mere røg, saurin.

På lager
kr50.01

EF-plads væske til røgmaskiner, ecofog

Høj kvalitet, fine flydende ecofog plads på en vand grundlag.

Beholder: 4,7 L.

Designet til at skabe en lys tåge i klubber, teaterforestillinger og vise programmer.

Danner en let tåge af røg på værelset.

Lys tæthed.

Gennemsnitlige spredning hastighed.

Ingen lugt.

Den høje kvalitet af produkter, der sikrer overholdelse af sundheds-standarder og ISO 9001 kvalitetscertifikat.

Velegnet til alle typer af røg generatorer, der opererer både glycerin, der indeholder væsker, samt på en vand-baseret grundlag.

Ikke tilstopper dysen af røg generator, beskytter mod aflejringer inde i den varme element, forlænger levetiden af generator pumpe.

Forholdsregler: du må ikke drikke, hvis du kommer i øjnene skylles med rigelige mængder vand.Hvis det er nødvendigt, skal du kontakte en læge.Holdbarhed: 1 år fra datoen for produktion, der er angivet på etiketten.

Opmærksomhed!!!Væsker, der sendes kun ved SDEC service.Hvis der ikke kontor i din by, når du bestiller, skal du angive byen levering hvor der er en SDEC.

Venner, hvis du har brug for en unik specifikationer, du kan bruge søgning på butikken, eller stille os spørgsmål.Vi vil helt sikkert svar og finde det rigtige produkt!

Levering af varer, der er udført af virksomheden sdek eller e-mail for den russiske Føderation.

Som regel små-og mellemstore varer (tilbehør) er leveret med posten, i stor størrelse (værktøjer og udstyr), der er leveret af SDEC.

For at sænke omkostningerne ved forsendelse, skal du bruge kupon vores butik =)))

Opmærksomhed!!!Hvis dit lokalområde ikke har et punkt i spørgsmål af SDEC, vil vi tilbyde levering til nærmeste punkt eller du kan bestille den kommentar, at for levering "til døren".I dette tilfælde, at leveringen vil blive betalt af dig, udover ved modtagelsen af pakken.

Om butikken "muzsale"

Vi sælger varer fra de officielle repræsentanter for verdens mærker i det område i den russiske Føderation.Vi har arbejdet på markedet for musikinstrumenter og musikudstyr siden 2009. Faste sponsorer af alle-russiske og internationale konkurrencer, kulturelle og uddannelsesmæssige projekter.

Vores erfaring giver dig mulighed for at give dig den mest interessante varer fra et kæmpe udvalg.Alle varer har garanti fra officielle leverandører.

Alle varer er forsikret.Dette er et kæmpe plus i samarbejde med os.Abonnere på vores side.Du vil lære de første om nye varer og gode rabatter første.

Glade shopping!

Bedste hilsner, team MuzSale

  • Mærke: EcoFog

2021-01-19 приехала меньше чем за 2 недели с курьером,жижа хорошая ,пробовали!
5/ 5 stars
2020-10-25 Goods came, did not check yet
5/ 5 stars
Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!