!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Offentlig Myggenet Gårdhave Paraply Dækker Myggenet Tv med UV-Resistent Myggenet til Udendørs Camping Gård

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Offentlig Myggenet Gårdhave Paraply Dækker Myggenet Tv med UV-Resistent Myggenet til Udendørs Camping Gård

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t11760

Tags: parasol telt, dække gårdhave, camp forrude, åbent telt paraply, mosquito telt, have skygge, fujie udendørs camping telt, myggenet dør, udendørs camping telt senge, camp forruden.

På lager
kr173.32 kr225.10

Offentlig Myggenet Gårdhave Paraply Dækker Myggenet Tv med UV-Resistent Myggenet til Udendørs Camping Gård

Bullet Punkter: 1、Robust Net: Dette gårdhave paraply dækker myggenet er af høj kvalitet 100% polyester fiber med en monofilamenter tykkelse af 75D.Det er tæt nok til at isolere myg.

2、Justerbar Diameter og Højde: størrelsen af snor på toppen af masken kan justeres, og det gårdhave paraply dækker myggenet funktioner størrelsen af (om)250-300cm/98.43-118.11 i (diameter) * 230cm/90.55 i (højde) til at være egnet til parasoller med en diameter på 10-11 fod.

3、Fine Mesh: finmasket af gårdhave paraply dækker myggenet kan holde alle de små "gæster" væk, mens du kan spille sikkert inde, og lynlås indgang giver dig mulighed for at indtaste og afslutte nemt.Lynlåse på begge sider.

4、Let og Transportabel: mesh net kan nemt monteres på terrassen paraply.Den ledende strimler omkring bunden af myggenet for at forhindre vinden-blæser til at hjælpe med at løse filter net på plads.Justerbar øverste rem åbning og lukning giver en fleksibel pasform.Når mesh-net ikke er i brug, net kan foldes sammen til en kompakt størrelse for nem opbevaring.

5、Perfekte Udendørs Netting: Du kan sidde på den udendørs terrasse paraply dækker myggenet til at nyde fritiden, indånde frisk luft og nyde det smukke solskin.Og det er også en god hjælper til dit venner eller gæster til at slappe af i din have.

Specifikationer(om): Materiale: polyester fibre (polyester)

Antal døre: enkelt dør design/dobbelt dør design

Gældende paraply størrelse: 250-300cm/98.43-118.11 i diameter *230CM/90.55 i i højden

Fastsættelse metode: reb svind række 270-320CM/106.30-125.98 i

Omkreds: 1000CM/393.70 i

Åben dør: dobbelt lynlås hoved til at åbne døren-inde og ude kan trækkes op og ned kan trækkes, den midterste overlapning

Nederst: Tilføj føre strimler rundt om alle sider for at forhindre, let vind

Vægt: 1100, 1200g

Funktion: anti-insekt/skygge, sol beskyttelse

Insekt-bevis design: the umbrella net cover giver dig mulighed for at nyde udendørs spisning stille og roligt uden at blive generet af insekter

Solbeskyttelse design: the umbrella net cover har en vis beskyttelse mod solen-funktion, så du har mulighed for at bringe lidt kølighed i solen.

4 stilarter for valgfri: center søjle paraply, banan arm paraply, dobbelt dør Romerske paraply, telt net

Packing Liste:

Paraply Myggenet*1

  • Type: 5 + Personers Telt
  • Drop shipping: Støtte
  • Materiale: Polyester
  • Tilbehør Type: Andre

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!