!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Tilfældet for Honda Spirior håndbremsen cover i Ægte læder DIY-bil styling, Auto forsyninger boligindretning

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Tilfældet for Honda Spirior håndbremsen cover i Ægte læder DIY-bil styling, Auto forsyninger boligindretning

Bedømmelse:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t122911

Tags: sagen honda spirior, sort læder håndbremse dække, mugen håndbremsen, bil-indretning, honda fit 2005 dæmper, honda civic, sportag, håndbremsen honda, læder håndbremse, glock mag godt.

På lager
kr77.70 kr100.87

Den tråd har 2 farver at vælge: Sort / Rød .Bemærk bemærkning i ordren hvilken farve du har brug for ,ellers vil sende til dig sort tråd som standard.

BETALING

1.Vi Accepterer Alipay Escow Betaling,og støtte Kreditkort, Western Union, Bank Overførsel.Kun efter købere har modtaget elementer og bekræftet det, vi kan få den betaling, dine penge er meget sikker.Købere har flere valg til at beslutte, den bekvemme måde.

2 .Når du har gennemført din betaling, for de varer, vi vil forberede varer og gøre forsendelse inden for de lovede dage, så snart som muligt.

3.Vi er ikke ansvarlige for nogen MOMS eller brugerdefinerede afgift.Hvis du har nogen problemer i at gøre betaling, er du velkommen til at kontakte os.FORSENDELSE

1.P lease tjekke din shipping adresse og andre krav til varen.Detaljeret shipping adresse, omfatter:navn, postnummer, telefonnummer og adresse bruges til forsendelse, bruger navn.

2. Worldwide shipping af Kina post, E-pakke, Hong Kong post EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, og osv.. 3. Om leveringstiden, vi ikke kan kontrollere perfekt, det meste er det næsten samme som lovet.Vi vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar. 3. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode.Hvis du har nogen specielle ønsker til emballage og forsendelse, så lad os det vide.TILBAGEBETALING & RETUR

1. Hvis du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden levering.

2. Desværre har jeg f varer er gået tabt eller beskadiget på shipping måde, vil vi refundere at du, eller sende det til dig igen.

3. Vær venligst varen ophold den oprindelige tilstand.Hvis det ikke passer dig, at vi kun accepterer ikke beskadigede varer.

4. Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse eventuelle problemer, du har, så hurtigt som muligt, at holde kommunikation er værdsat,tak.

  • Item Bredde: 11cm
  • Element Type: Håndbremse Greb
  • Element Vægt: 0.1kg
  • Bil Mærke: spirior
  • Item Længde: 15cm
  • Materiale Type: Ægte Læder
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001
  • Item Højde: 4cm
  • Specielle Funktioner: Anti-Slip

2020-12-31 Super fast! Very satisfied! Surprise for the new year!!! Thank you very much!!! Recommend!!!
5/ 5 stars
Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!