!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Industrielle Olie-Emhætte Med Tem-Kontrol Peanut Olie Mill Machine Skrue Koldt & Varmt Presse Højt Udbytte Af Olie Tryk På Maskine Til Billige

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Industrielle Olie-Emhætte Med Tem-Kontrol Peanut Olie Mill Machine Skrue Koldt & Varmt Presse Højt Udbytte Af Olie Tryk På Maskine Til Billige

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t123729

Tags: olie tryk på skruen, tryk på skruen, kold olie tryk, olie squeezer, Hot Press Machine, olie tryk, mini tryk, kommercielle olie tryk på maskine, art printer, emhætte olie pumpe.

På lager
kr1 338.87

Industrielle Olie-Emhætte Med Tem-Kontrol Peanut Olie Mill Machine Skrue Koldt & Varmt Presse Højt Udbytte Af Olie Tryk På Maskine Til Billige

Produkt type:Mini olie tryk på maskinen Produkt type Mini-olie tryk på maskine Model navn DL-ZYJ05C Kontrol Automatisk tilstand olie tryk på Program, Familie type Anvendelse: Jordnødder,bønner,sesam,solsikke,sesam,mandel, osv Spænding 110V/180-240v,50-60Hz Effekt 400 w Vægt 12 kg Pakning størrelse 52.5*24.5*30 CM råmateriale-input Omkring 3-5 kg/h Materiale Rustfrit stål fortsætte med at arbejde 12 timer Garanti 1 år

Bemærk: ★ Olivenolie trykke på: skal du fjerne kernen frø og skær den friske oliven i stykker af peanut størrelse, så kunne indgå i denne maskine, og det er ikke så let som andre frø olie at gøre.

★ Familie type olie tryk på maskine for jordnødder, sesamfrø, nødder, majs, vegetabilsk frø, hørfrø og så videre.

★ Den varme tid af olie tryk er påvirket af den omgivende temperatur.Det er forvarmet i 5-10 minutter i sommer, og 15-20 minutter i vinter .Den forvarmning temperatur kan være justeret korrekt i henhold til de specifikke omgivende temperatur.

Funktioner

1. Vegetarisk ,let olie, farve, rig ernæring, ren naturlig olie,

spar raffinering omkostninger;

2. Presscake ' s protein er beskadiget let,Olie, protein, vil blive udnyttet.

3. Der er ingen opløsningsmidler, syre, lud, blegejord,kemiske tilsætningsstoffer, i klemme proces;

4. De høje olie-udvinding sats;omkring 2-3 procent højere end de gammeldags udstyr.

5. Energibesparelser og arbejdskraft besparelse

Pakke

1*olie tryk på maskine

Produkt Billede

Hvordan til at fungere

( 1)Drej på varme skifte og vente på mere end 25 minutter og forlænge ventetiden passende under den kolde årstider (aldrig slukke for den i at trykke på olie-processen).Direkte sætte tørre ingredienser.

(2) Tryk på "Trykke" - kontakten, og start med at trykke olie

(3) Når du har trykket ender, hold (ikke løsne) "rengøring" sluk for mere end 20 sekunder, og det vil være lettere at fjerne den skrue, og derefter rense, hvis du ikke trykker på rengøring skifte, når du trykker på afdeling rengøring skifte, når du trykker på afdeling bliver koldt, interiør resterende slagge rengøring skifte, når du trykker på afdeling bliver kold, interiør resterende slagge hærde og trykke stangen vil blive blokeret i tryk kammer og kan ikke tages ud for rengøring.

(4) I tilfælde af strømsvigt under processen, skal du slukke begynder at skifte, og tag stikket på samme tid

fortsæt med at trykke på, efter at dreje på varme skifte til mere end 30 sekunder, når strømmen er tilsluttet

(5) Rengøring: fjern trykke på kammeret, og rengør det med spiselige vaskemiddel, vand, Trække stikket ud af stikkontakten, og opbevar maskinen på et tørt sted.

(6) Den pressede olie vil automatisk separat efter lagring for en nat under stuetemperatur, 15 ° over og ikke har brug for at filtrere

Betaling Sigt · Vi accepterer Kreditkort, Debetkort og eCheck betalinger via Escrow. · Købere er forpligtet til at arrangere en betaling inden for 72 timer, efter at auktionen lukker. · eCheck betalinger tager 3 til 7 dage til at klare gennem Escrow. · BEMÆRK: Vores Pris OMFATTER IKKE OPGAVER, LOCATL SKATTER ELLER ANDRE INDFØRSEL GEBYRER. · Angiv en liste over dine specielle ønsker (farve, pakker, osv.) i den Spærrede NOTER, når du foretager betalingen.Forsendelse

· Leveringstiden er som følgende: · Det kan tage længere tid at andre lande eller fjerntliggende områder. · Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er 100% kundetilfredshed. · Vi sender varer til din Escrow bekræftet adresse.Sørg venligst for, at din adresse på en Spærret konto, der er matchet med din shipping adresse, før du betaler. · Vi er i stand til at tage ansvar for forkerte adresse, brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Transittiden er meget afhang og leveret af Postvæsenet. · Alle varer vil blive afsendt inden for 3 arbejdsdag efter modtagelse af betaling.Vær opmærksom på, at ordrer i weekender og på helligdage, vil blive sendt den næste arbejdsdag.

Garanti · Kunder skal inspicere item(s) og underrette os inden for 30 dage af eventuelle problemer. · Hvis du har et problem med din vare, bedes du kontakte os inden de forlader feedback.Alle varer der returneres, skal være udstedt et RMA-nummer, FØR de bliver returneret. · Retur fragt betales af Køber. · 12 måneder Garanti fra købsdatoen og dækker fabrikationsfejl.Denne garanti omfatter ikke skader, der er forårsaget af brugeren.Feedback · 100% kundetilfredshed er vores højeste prioritet. · Giv os en chance for at løse eventuelle problemer, før de forlader et feedback eller åbning af tvister.

· Business åbningstider: mandag - fredag: 8:30 AM - 6:00 PM Standard Beijing Tid lørdag eftermiddag, søndag og alle Helligdage: Lukket Om Os · Velkommen til vores Trekloeveret.dk butik!Vi er en professionel verdensomspændende engros firma, med vores egen fabrik i Kina.Vi leverer mange produkter, herunder Mini-inkubator Industrielle inkubator, Automatisk plukker, pellet Foder maskine, & Fødevarer forarbejdning Maskine-- Frituregryde, Fladskærms Bageplade , Bain Marie , kødhakkemaskine , Olie Tryk.

FAQ Q:Dette er min første gang til at importere, hvordan kan jeg stole på din virksomhed og sørge for at få varerne?A:Vi er alibaba legitime certificering (VIP), og vi støtter betalingsbetingelser: L/C. Escrow, for at sikre din sikkerhed.Q:Der er alt for mange modeller og jeg ved ikke, hvilken en til at vælge fra.A: Velkommen til at kontakte os via Trade Manager,vil vi anbefale, at i henhold til dine krav.Hvis der under lukketid eller weekend, så send en mail til os,vil vi svar inden for 24 timer.Q: Hvordan til at sikre, at den maskine jeg modtager varen?A: Ved første , vores pakke er standard for forsendelse.du bedes venligst bekræfte produkt undamage, før du logger ind , ellers bedes du kontakte med os inden for 2 dage.vi har købt en forsikring for dig, og vi rederi vil være ansvarlig!

  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Kapacitet: 3.1-4L
  • tryk type: skrue fysiske tryk
  • Model-Nummer: DL-ZYJ05C
  • Certificering: CE
  • Anvendelse: Familien type
  • Magt: 400W
  • Hold Arbejder: 12 timer
  • Mærke: DULONG
  • Funktion: 90% højt udbytte af olie
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produktion Kapacitet: 3-5 kg/h

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!