!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Megaorei 3 Integreret Monokulare Kikkert på Vedhæftet fil 720p Night Vision Videokamera med IR til Taktiske Sniper Riffel Jagt

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Megaorei 3 Integreret Monokulare Kikkert på Vedhæftet fil 720p Night Vision Videokamera med IR til Taktiske Sniper Riffel Jagt

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t12848

Tags: kamera udendørs zoom, riffel våben, kikkert magt, monokulare telescop, barn kikkert, 4X30, kikkert monokulare månen, kikkert professionel bynolyt, hardball sniper, hhunting night vision goggles.

På lager
kr1 217.15 kr2 434.29

Megaorei 3 Integreret Monokulare Kikkert på Vedhæftet fil 720p Night Vision Videokamera med IR til Taktiske Sniper Riffel Jagt

【DEN NEMMESTE NIGHT VISION TILFØJE ENHED】Denne kompakte, let-vægtet, integreret, clip-on bagmonteret night vision vedhæftet fil giver dig mulighed for hurtigt og let at konvertere dine normale rifle anvendelsesområde i en tilstand af kunst-night vision rækkevidde.Den integrerede 1,3 tommer skærm på okularet, vil vise dig, HD farverigt billede på dag vision og sort-hvid, HD-billede i fuldstændig mørke på night-vision.Du kan se alt krystalklart i komplet mørke, op til 300 m.Ingen har brug for DIY længere, det er ideelt til begyndere. 【OPTAGE VIDEO OG TAGE fotos】Ved blot at klikke på knappen på vores night vision-videokamera, kan du optage den på jagt video eller tage billeder, uanset i dagtimerne eller om natten, og dele din jagt oplevelse med dine venner, vise på dit sociale netværk. 【720P ÆGTE DIGITALT OG SKARPT BILLEDE】Med vores AI Smart IC-inde, vi kan forbedre IR kamera til 720P reel digital.De 360 grader indstillelig IR-kameraet hjælper fastsætte fokus og få skarpe billede, 3MP HD og 25MM IR CCTV linse forbedre billeddannelse virkning, at det bedste, mere følsomme over for IR-lys, gøre din vision ved nat som dag.Det er meget for en bred vifte af brug, såsom overvågning, night Hunting, dyreliv observation og udforskning af grotter og så videre. 【SUPER ANTI-STØD OG REKYL-BEVIS】Med silicium indpakket vigtigste komponenter i denne nat vision monokulare udlæg kan stå med kraftig rekyl.Det har været normeret til brug med op til kaliber .308 rifler.Det er udstyret med en silicium gummi øje cup effektivt for at undgå lys siver ud af skærmen, og du kan sætte dit øje komfortabelt mod denne cup. 【INTEGRERET JUSTERBAR 850NM INFRARØDT LYS BISTAND】EN 5W energi-effektive IR brænderen er integreret på night vision clip-on ' montering, dette Infrarød brænder gør night vision lysere og klarere.Det er usynlige for det blotte øje, og holder din position er gemt.Du kan justere intensiteten af IR-lys ved at trække eller strække hovedet af IR brænderen.Og retningen for IR brænderen er justerbar, således at du godt overlappe IR-lys til at lyse udsigt.

TJEK HVAD VORES KUNDER SIGER, OG HVORDAN DE TESTE VORES PRODUKT

Megaorei3 Night Vision Rifle Anvendelsesområde gevinster høj anseelse, efter at kunden teste det i exteme betingelser.LET AT INSTALLERE!FREMRAGENDE I NAT VISIOIN!Fem stjerner i Night Vision.Fem stjerner i HD-opløsning.Fem stjerner i anti-stødsikkert.

OPTAGE VIDEO OG TAGE FOTOS TIL AT DELE MED DIN VEN

Patentet Megaorei3 720p Digital Taktiske Night Vision Jagt Kamera til Night Vision Rifle Anvendelsesområde Syn med Video Optagelse Funktion kan du optage video og tage billeder at dele med dine venner, når du er på jagt, eller at observere dyreliv.

KLARE OPFATTELSE, DAG OG NAT

Med Megaorei2 night vision jagt kamera, kan du se og optage ethvert objekt i komplet mørke.Så du kan nyde din jagt dag og nat.Du kan se op til 400-værftet vifte med sit infrarøde lys night vision Rækkevidde.Ideel til en bred vifte af brug, såsom overvågning, night Hunting, dyreliv observation og udforskning af grotter og så videre.

SUPER ANTI-SHOCK / RECOILPROOF

STØDSIKKER/RECOILPROOF er altid en af de centrale punkt for night vision riffelsigte kamera.Få producent eller udvikleren kan løse problemet.Vi løser det! 1. I Megaorei3 night vision riffelsigte kamera, vi bruger silicium til at beskytte de vigtige komponenter, som er nemme at brydes i normal DIY nattesyn enhed på grund af hårdt stød af rekyl.Denne silicium indpakning design gør den SUPER ANTI-stødfunktion af Megaorei3.

OPGRADERING 720P 24MM CCTV LINSE RIGTIGE DIGITAL KAMERA

Med Megaorei3 AI Smart IC-inde, vi kan forbedre kamera til 720P ægte digitalt og automatisk dag/nat skift (ingen grund til at skifte kontakten længere).360-graders justerbar kamera hjælper fastsætte fokus og få et klart billede; 3MP og 16MM kamera linse har en stor forbedring i pixels og synsfelt, imaging-effekten er bedre og klarere, og synsfeltet er bredere.

720P ÆGTE DIGITAL HD-OPLØSNING

Vi er de første i DIY Jagt Night Vision Riffelsigte markedet, der producerer digitale signal, og 720p HD-opløsning nattesyn Enhed.De andre DIY produkter på markedet, er alle med analog signal, analoge signal betyder, at snefnug på skærmen.

BRUGERVENLIG BETJENING MENU, DER UNDERSTØTTER MULTI-SPROG

Systemet integrere i Megaorei3 720p night vision riffelsigte kamera, videooptager er meget let og bekvemt at betjene ved blot at trykke på knapperne på bagsiden af skærmen.Vi kan vælge sprog og ændrer indstillingen i henhold til dine krav.

1,3 TOMMER LCD-SKÆRM

Med Megaorei3 Night Vision riflecope Kamera, Video-Optager, kan du se objektet af LCD-skærmen, uanset dag eller nat, det er mere behageligt end at se direkte gennem mulighederne.

INDBYGGET LASER IR LOMMELYGTE GØR NAT PÅ JAGT MERE PROFESSIONEL

Megaorei2 night vision riffelsigte ikke vise den typiske glød fra termiske billeder, du ser i film.Det udnytter infrarød teknologi, hvilket betyder bedre billed-og ikke shine påviselige lys holde din position er gemt.IR-lommelygte ikke skær synligt lys, der lyser Infrarødt usynligt lys.Det er derfor, det er ideen om natten på jagt, fordi det er usynligt for at bytte og holde din position, skjult, det idé til optagelse sats, hog, ulv, prærieulv.Infrarødt lys er usynligt for øjnene, men det er fornuftigt at IR-kamera i sættet.Så, når du tænder for IR-lommelygte i mørket, kan du se billedet på skærmen bliver lysere.Lommelygten hoved er udtrækkelig, kan du også justere konvergens og spredning af IR-lys stråle ved at strække eller komprimere lommelygte til at få passende lysstyrke og lys.Denne IR lommelygte er opgraderet, kan det øge den synlige afstanden til denne night vision rækkevidde kamera kit op til 300 meter.

  • Brug: Night Vision Monokulare Vedhæftet Fil
  • Skærm: 1.3INCH Screen
  • Video Opløsning: 1280*720P
  • Billede Opløsning: 1280*720P
  • Kamera Linse: 25mm
  • Batteri: 1 stk Batteri (Ikke inkluderet)
  • Teknologi: Infrarød night vision
  • Objektiv Diameter: 25
  • IR-Bølge længde: 850nm
  • Okular diameter: 25
  • Video Output: AVI
  • Synsfelt: 200 meter
  • Model-Nummer: NV007LEOPARDS
  • Fokus Type: Central
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • IR: Integreret
  • Opbevaring Type: Hukommelseskort (MicroSD-Kort)
  • Forstørrelse: 1
  • Mærke: Megaorei
  • Type: Monokulare
  • Volatage: 3,7 V
  • Materiale: Plast

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!