!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Anstændig Mentale Dekoration High Carbon Stål, Skarpe Klinge Samurai Sværd Fuldt Håndlavet Full Tang Japansk Katana

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Anstændig Mentale Dekoration High Carbon Stål, Skarpe Klinge Samurai Sværd Fuldt Håndlavet Full Tang Japansk Katana

Bedømmelse:
0%
5.00 / 5 ( 4 )
SKU
t14668

Tags: katana sværd, sværd, støtte indehaveren katana, guld japansk sværd, katana, real sværd, sværd samurai-katana, katana nøglering, tai chi sværd blå, kirito sværd.

På lager
kr696.94 kr733.63

Samlet længde : 103cm/40.6 tommer Blade materiale : High carbon stål

Klinge længde : 70cm/27.6 tommer Tsuba : Legering

Håndtag længde : 26cm/10.24 tommer Habaki& Seppa : Messing

Blad bredde : 3,2 cm/1,25 tommer Menuki : Legering

Blad tykkelse : 0,7 cm/0.28 tommer Fuchi& Kashira : Legering

Tang : Full tang Ito& Sageo : Bomuld

Blod groove : Single bo-hi Rayskin : Ægte rayskin

Hamon : Forskellige hamon Saya : Hårdttræ

Skarphed : Skarp Håndværk : Håndlavet

BLADE: blade af dette sværd hånd smedet poleret med 10 procedurer.Stål, vi bruger, er ikke de normale stål med lastbil eller biler eller andre liv elektricitet,stål brug for bladet indholdet meget mere kulstof, og den renhed, der ikke kan sammenlignes.

TSUKA: Den Tsuka (håndtag) er lavet af hårdt træ(større på de 2 ender og tyndere i midten af håndtaget), stramt indpakket over efterlignet Samegawa (Ray huden) med bomuld Ito.Den Fuchi (ærme), og Kashira (buttcap) er lavet af en Legering.Tang sværdet er sikret ved to Mekugi (pinde).To Menuki (ornamenter), der er på hver side af Tsuka.

TSUBA: den tsuba bruges til at beskytte din hånd glider på klingen under tryk.

HABAKI (blade-krave) : er i et stykke messing konstruktion.det vigtigste punkt i habaki er at gøre saya stramt til bladet,så det er normalt, hvis der er ridser på.

SEPPAS (spacer) : To Seppas sikre Tsuba (hvis tsuba er ikke så stram, efter en lang tid,kan du afmontere de sværd og sætte mere seppas der).

SAYA: Den saya (skeden) af sværd er lavet af hårdttræ,bundet med Sageo messing Kurigaga (knop) af skeden.

*Bemærk: 1 til 2 cm afvigelse vil være eksisteret som alle sværd er håndlavet.Vær venlig at forstå det.

*Pakken indeholder:

1.samlet sværd med saya

2.et sværd bag (farve) sendes via tilfældig,gratis som gave,ingen garanti for at returnere eller bytte)

Du kan designe dit eget sværd her.Bare du efterlade os en besked om din fittings krav, og vi vil forberede sværd i henhold til dine behov.

Hvis nogle ekstra gebyr opkræves, skal du ikke foretage betalingen først, når du bestiller den.Vi vil ændre prisen for dig, og så er du behov for at gennemføre betalingen.

Gratis Tsuba for at Vælge

Gratis Ito/ Sageo for at Vælge

Vi vil holde ito og sagoe samme farve.

Bemærk venligst, at os, der er for ito, og der er for sageo når du laver ordren, hvis du ønsker at ændre, så i forskellige farver.

Gratis Rayskin for at Vælge

Gratis Saya for at Vælge

Kun Spærrede er acceptale

Vær venlig at bruge flere minutter at registrere en, hvis du ikke har en Spærret konto.

Som en tredje betalingsmetode, Spærrede vil beskytte os begge.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Vi vil svare dig så hurtigt som vi ser din besked.

Internationale Købere, – Bemærk Venligst:

a) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

b) skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Pakken vil blive sendt i løbet af 1-2 dage, når betalingen ryddet.Der vil være nogle forsinkelser for levering af tilpassede sværd, bedes du forstår dette.

Vi kun skib til bekræftet adresse fra Trekloeveret.dk.Før du betaler, skal du sørge for din adresse i Trekloeveret.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

Købere' Information-Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Bemærk venligst, at vi ikke sender i weekenden eller på helligdage.

Longquan er den oprindelige plads for dyrebare sværd og celadon (ware).Det er berømt hjemme og i udlandet til produktion af Longquan sværd.På basis af 2600 år'traditional sværd kultur Longquan, vores virksomhed er arvet, og er ved at udvikle slægts-sværd-smede håndværk, absorberes den fordel, af andre kolleger, og vælge det bedste materiale til at smede sværd med over 20 arbejdsmetoder, såsom hamre, skovle, arkivering, gravering, hærdning, slibning, polering, osv.Det er kendt for de karakteristiske funktioner er "vedholdende og skarpe, par hårdhed med blødhed, truende, skinnende blade, udsøgte mønstre og fittings"

Tak for høje forventninger og opbakning fra vores kunder.Vi vil aldrig skuffe nogen sværd-kæreste og vores kunder.I mellemtiden, vi stræber efter at gøre hver sværd til at være fremragende med en fornyet indsats, der gør perfektion mere perfekt, og opfylder alle kunder'satisfactions.

Du skal være over 18 år gammel for at købe sværd.

Vi håber, du kan kontakte os, og give os en mulighed for at løse problemer, hvis der er noget problem med den vare, du har modtaget.

Send os en fem-stjernet feedback og positive kommentarer skærmbillede og tilføje nogle billeder af dit show i bemærkningerne, vil der være gratis gaver til dig.

  • Stil: Folkekunst
  • Mærke: Brandon Sværd
  • Model-Nummer : 124
  • Regional Funktion: JAPAN
  • Materiale: Metal
  • Sværd Stil: katana
  • Saya: Hårdttræ
  • Bladmateriale: 1060 kulstof stål
  • Tang: Full tang
  • Teknik: håndlavet
  • Tema: Sport
  • Blod groove: Enkelt bo-hi
  • Bruger: Psykiske Hjem Dekoration
  • Skarphed: Skarpe

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!