!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

L Form Sofa Dækker Snit Sofa Dække Strække Sofa Med Slipcovers Smide Pudevår For L-Formet Sofa Møbler Dækker

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

L Form Sofa Dækker Snit Sofa Dække Strække Sofa Med Slipcovers Smide Pudevår For L-Formet Sofa Møbler Dækker

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t2259

Tags: dække sofa stretch, kort sofabetræk, italien sofa, dække sofa, møbler beskyttelse dækker, kast, sæt hjørne sofa dækker, sofaen dække sofa, l-formet sofa cover design, sagen pude.

På lager
kr220.09 kr278.59

Funktioner:

1. 2 Strække Sofa Omfatter: sofabetræk bruges til L-formet sofa, der er egnet til sofaen med en længde, der er inden for(om)59-76in/150*195cm, og coveret har den høje elasticitet og det er ikke let at deformere, som er velegnet til hjørne-eller L-formede sofa.Sørg for at måle størrelsen på din sofa, før du køber.Der henvises til reference størrelse i vores foto.

2. Sofa Beskyttelse Cover: Den sofa cover kan beskytte din sofa fra pletter, dyrehår og skader, og det kan give din sofa et nyt look.Og coveret er ideel for familier med børn og kæledyr, eller nogen på udkig efter en økonomisk løsning til møbler beskyttelse.

3. Blød og Elastisk: sofa-dækslet er lavet af 92% polyester fiber + 8% spandex, som er blød og elastisk.Den høje-stretch stof ikke falmer, ikke fange bolden, så dækslet er holdbar.Stilfuld sofa dækker gøre enhver boligindretning, til at se nyt.

4. Let at montere: Vores sofa covers er lavet af blødt stof, meget elastisk for de fleste sofaer, og som matcher dine moderne stue.Og coveret er udstyret med nogle skum-materiale, og skum materiale, der kan forhindre sofa dækning fra at glide.Og det kan godt beskytte din sofa.

5. Gratis Pudevår: Den sofa dækker kommer i en bred vifte af farver og mønstre, kan du helt sikkert vælge en i henhold til den stil af boligmontering.Sættet indeholder 2 sofabetræk og 2 pudebetræk.

Specifikationer(om):

Navn: L-formet sofa dækning

Materiale: 92% polyester fiber + 8% spandex

Gældende sofa: sofa armlæn, stof sofa, læder sofa, L-formet sofa, hjørnesofa

Størrelse:

AA: (59-76in/150*195cm)

BB: (27-33in/67*83cm)

CC: (59-76in/150*195cm)

Vægt: 1400g

Sådan skal du bruge:

Trin 1: Placer sofa dækning på sofaen, hvis ryg har en etiket.

Trin 2: Træk stoffet jævnt over sofaen, og tryk derefter på den hvide svamp cylinder i mellemrummet mellem puder til at forme den sofa dække og holde stoffet stramt.

Trin 3: Tilt sofaen opad og finde den elastiske stropper.Træk-og bagside bånd sammen og spænde dem.Binde sider sammen.

Trin 4: Sæt sofaen ned og dække det stramt, skal du trække det overskydende stof til bagsiden.

Trin 5: Afsluttet.

Packing Liste:

2 * Sofa Dækning

2 * Pudebetræk

Bemærkninger:

Brug ikke blegemiddel, vaske dække med tøj, hvis farve er den samme som/lignende med farven på coveret.

På grund af manuel måling, kan der være 1-4cm tolerance.

På grund af nogle faktorer som forskelle, der viser, tillad lille farve forskel.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

  • Model-Nummer: L Form Sofa Dækker
  • Gældende Sofa: Snit Sofa
  • Stil: Andre
  • Materiale: Andre
  • mønster: Andre
  • Størrelse: 150x195cm
  • Produktion: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mønster Type: Andre

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!