!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Sunice 8cmx10cm prøve Hvidt Uigennemsigtig Omstillelig Glas Film Nuance Film Pravicy Film PDLC Smart Window Tint Film-lille størrelse

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Sunice 8cmx10cm prøve Hvidt Uigennemsigtig Omstillelig Glas Film Nuance Film Pravicy Film PDLC Smart Window Tint Film-lille størrelse

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t2304

Tags: lækage gratis prøver, filmen smart, signatur window film, til glas-mærkat, film uigennemsigtig smart pdlc, smart el-film bil glas, gimbl, magic omstillelig film, lip tint, pdlc bil.

På lager
kr68.35 kr79.48

Hvis du ønsker OEM Størrelser, pls kontakt med os!!

Emballage, Herunder: 1stk 10x8cm Wihte smart Nuance Prøve

Smart film bliver mere og mere populær på grund af den brede anvendelse og Muti-funktion, vi er en professionel producent i selv adhensive PDLC film,

Ikke-adhensive pdlc film og Smart glas

1. Produkt Beskrivelse

Smart indstillelig film er et produkt, der er i stand til at justere lys transmission mellem gennemsigtig og uigennemsigtig brug af VEKSELSTRØM.På grund af fugt følsomhed, tidligere versioner af

filmen blev kun brugt til at gøre smart glas med laminering på glas.Med løbende forbedringer i fugt modstand, den nye (3rd generation af filmen kan være direkte installeret

på eksisterende vinduer med speciel lim eller selvklæbende.Det kombinerer mange funktioner, såsom lys justering, UV og infrarød blokering, reklame og sikkerhed.

2.Produkt Funktion

1) Beskyttelse Af Personlige Oplysninger :

Den største funktion af Vores pdlc film er beskyttelse af privatlivets fred,som kan styre glas mellem gennemsigtig og uigennemsigtig.Det kan beskytte dit privatliv ved, at vores smart film

2) Projektion Screem:

Vores Pdlc film kan bruges som et godt lærred, i passende lys miljøet, hvis de vælger høj lumen projektor, billedet af projektion effekt er meget klar(foreslå brug af bagprojektion-tilstand).

3) Sikkerhed

Vores pdlc tykkelse er omkring 0,36 mm.Når den er installeret på dit vindue,kan Det adhensive dit vindue nøje, Når vinduet er brudt, Den film kan undgå det vindue, glas der flyver rundt og skade andre,

4) Miljøbeskyttelse:

Vores PDLC film fastgjort på overfladen af glas,Som kan modstå varme over 98% af UV-og over 95% infrarød stråle.For at reducere termisk stråling, det kræver afskærmning delvis infrarød stråle.Mens hvis afskærmning af UV-kan beskytte indendørs møbler ikke falme, aldring og så videre, og beskytte mennesker mod sygdom af ultraviolet stråling.

3 Elektrisk Gardin

Miljø-og energi-besparelse for green building materiale.Det bruger gennemsigtige eller haze temperatur kontrol film, gør den smart film en haze tilstand, når

den indendørs temperatur er høj, når lyset falder, smart film er i en gennemsigtig tilstand; når lyset er svagt, er det smart film er i en gennemsigtig stat.

2)Lærred

Smart film kan anvendes som en omskiftelig lærred på et butiksvindue for reklame. 3G smart film er godt for både forreste og bageste projektion og

projicerede billeder kan ses fra begge sider.

3)Multi-Funktion Kombinerer touch IR og kontrol af stemme-kommandoer og-produktet for at give kunderne flere valgmuligheder.Kombinerer fuld farve LED-røret Kombinerer laser membran og mange gennemskinnelige udskrivning af membraner.Kombinerer projektor, effekt af suspenderede partikler som transparent tilstand.Kombinerer flere film og annoncere at dukke op i gennemsigtig glas.Kombinerer med kontrol system, efter at alle funktioner kan bruges sammen med smart film.

9.Produkt Pakke

10. Produkt Workshop

13.F.En.Q

1).Spørgsmål: Er din virksomhed give installation tjenester i udlandet?

Svar : NEJ , Vi er et materiale, forhandler og leverer komplette DIY kits samt teknisk support.Så længe entreprenøren er forsigtig og IKKE KNÆKKET ELLER BULE MATERIALE ELLER TRÆKKE DE LEDNINGER UD, der ikke bør være nogen problemer.Naturligvis et rent arbejdsmiljø er nyttigt.

2).Spørgsmålet Er, om dette skal være installeret af en elektriker?

Svar: NEJ, Vi kan give dig et komplet lukket system, der er klar til at installere med plug, kan det være DIY ved dig selv.Hvis du gerne vil hyre en elektriker til at nå dit mål, der er din egen beslutning.

3).Spørgsmål: Kan du klippe filmen på webstedet....eller har du brug for en absolut måling fra mig, før de paneler, der er skræddersyet?

Svar: Det materiale, der er tilpasset fremstillet med en speciel laser-udstyr for at sikre lige nedskæringer, men du kan skære materialet, hvis det er nødvendigt at tilføje et logo, trim osv.

4).Spørgsmål: Kan vi installere denne film på den øverste halvdel af glasset kun?Vi tænkte, at vi ville beholde den eksisterende decals på plads og installere film fra decal op til toppen af panelet.

Svar: JA, Du kan installere på øverste halvdel eller nederste halvdel kun, bare være forsigtig, for ledninger.

5).Spørgsmål: Er PDLC film energibesparelser?

Svar: - Ja, Det anses for et grønt produkt, der bruger ca 5 watt pr kvm.

6).Spørgsmål: Betyder det at blokere skadelige UV-stråler?

SVAR: JA.Det blokerer over 98% af de skadelige UV-stråler i både strømførende og ikke-strømførende stat.

7).Spørgsmål: Kan vi installere dette produkt selv?

Svar: JA, vi tilbyder komplette gør det selv kits med praksis stykker.

8).Spørgsmål: Hvor lang tid vil det tage for produktion og levering..

Svar: Dette afhænger af Materiale, størrelse, samlede antal ordre og geografiske levering til sted.For fremskyndet prøve ordrer, kan vi sende det så hurtigt som 3-7 arbejdsdage efter bekræftelse af betaling.Hvis for masseproduktion, vil det kun vare 7-10 arbejdsdage ca.

Vi er forpligtet til at producere de bedste kvalitet proucts for vores kunder, som Venter på din faglige undersøgelse

​ ​

1. Den shipping tid er omkring 5-7 arbejdsdage af FedEx eller UPS osv.air express, kan vi ikke garantere levering på alle internationale forsendelser, som skyldes, at hvert land kan have forskellige tidsplan på custom clearing, som kan tage længere / kortere tid til at inspicere dine produkter.

2. Vi vil sende dig tracking nummer efter vi har sendt pakken til dig.

1. Vi accepterer flere betalingsmetoder.Næsten hver stil med kreditkort, PayPal, bankoverførsel osv.

2. Du bedes betale inden tre dage efter at placere en ordre.

3. Din betaling vil blive frigivet, når du har bekræftet levering.

1. Hvis du har nogen problemer med de varer, bedes du kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at beskæftige sig med problemet, og give dig en tilfredsstillende løsning.

  • Specielle Funktioner: Dekorationer
  • Varmeisolering Sats: 80%-100%
  • Ultraviolet Blokering: 80%-100%
  • Item Bredde: 8cm
  • Størrelse: 8*10cm
  • Element Type: Vinduet Folier & Solafskærmning
  • Farve Navn: Sort, hvid, transparent
  • Item Længde: 10cm
  • Transmittans: 80%-100%
  • Item Højde: 0.01inch
  • Materiale Type: pdlc
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
  • farve: Hvid
  • Vinduet Folier Type: Klistermærker
  • Model Navn: SW-01
  • Mærke: SUNICE
  • Element Vægt: 200g

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!