!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Hitorhike innovative liggeunderlag hurtig fyldning airbag camping mat oppustelig madras med pude liv redde 1,2 g pude pad

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Hitorhike innovative liggeunderlag hurtig fyldning airbag camping mat oppustelig madras med pude liv redde 1,2 g pude pad

Bedømmelse:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t4187

Tags: ventilen mat inflatable, taske naturhike, ultralet liggeunderlag inflat, camping colchon, inflat mat, logo rescate, innovation afrika, nh luftmadras, støv-luft pumpe, bilen luft madras.

På lager
kr342.30 kr489.02

Produktion Beskrivelse

Dimensioner (L x b x T):1900*580*50mm

Farver: Orange/blå Blå/Himmel bule/Grøn

Vægt: 0,450 kg

Materiale: 20d nylon + TPU + patent gas dyse (PGN)

Fordele: Hurtig oppumpning, komfortable, og vand-bevis

Produkt Præsentation

HitorHike Oppustelige Liggeunderlag

Dimensioner (L x b x T): 1900 x 580 x 50 mm

Hvorfor Skal Du Vælge HITORHIKE Oppustelige Camping Liggeunderlag 1. Nem at puste op med 5-10 vejrtrækninger og punktere inden for en anden ved at åbne ventil 2. 190 x 58CM større størrelse passer til de fleste mennesker - ryg -, side -, mave sveller 3. Foldet størrelse 23x18x2.5 cm, vægt kun 450g, slippe af med tung rygsæk 4. Lavet af høj kvalitet 20D nylon lufttæthed, der er bedre end polyester. 5. Særlige ergonomisk design, sikre din komfort, konveks pad til at beskytte dig røre jorden direkte. 6. Indbygget oppustelig pude, der er nem at puste og deflatere, vil ikke glide væk 7. Vandtæt materiale isolere fugt, holde dig varm og nem at rengøre 8.Der er en patch stof til at beskytte HITORHIKE liggeunderlag, når der er et hul for at undgå, at luft lækage. 9.Hold vægt 200KG/450LB uden problemer.Der er 2 ventiler i HITORHIKE liggeunderlag.den ene er i pude, den anden er i puden.den mængde, der er TO, for at bekræfte luft i puden, der ikke vil køre væk fra pude til sin krop.det er grunden til,hvorfor HITORHIKE liggeunderlag er mest behageligt.Hvordan til at puste,og hvordan du til pluk op?Puste-åbent den første ventil blæse det med 5-10 ånde.Deflate-åbent den anden ventil punktere det i en anden.Pakken indeholder: 1 x Oppustelige Liggeunderlag Indbygget Pude 1 x opbevaringspose Garanti 180 DAGE NEJ-SPØRGSMÅL SPØRG vende TILBAGE OG ET ÅRS GARANTI.Hvis du er utilfreds på nogen måde, kontakt os for at returnere den til udskiftning eller 100% refusion Endelig tak så meget for at vælge HITORHIKE!Spørgsmål om kvaliteten af det produkt, Bedes du kontakte salg på ethvert tidspunkt.Vi er forpligtet til at yde den bedste pre-sales og after-sales service.Håber du vil være tilfreds med det.Din tillid er det vigtigste for os!

Være opmærksom på: 1. Undgå direkte kontakt med skarpe genstande. 2. Hold dig væk fra ilden. 3. Undgå at puste for meget. 4. Efter påfyldning, undgå stampede hurtigt og kraftigt. 5. Det er ikke anbefales til brug på vandet.

6. Hvis luft lækage er fundet, skal du bruge plaster i gang.

"Æg Slot" design for bedre støtte, komfort og isolering.

Tykkelse af pude efter inflation: 60 mm

Dobbelt-lags 20 d nylon TPU forsegling stof.

Farver: Orange/Sky bule/Grøn

  • Størrelse: 2350*1300*50 mm
  • Materiale: Åben Foem
  • Antallet af gældende: Dobbeltværelse
  • Ved At Puste Tilstand: Ekstern Pumpe Pumpe
  • Mærke: HITORHIKE
  • farve: grøn
  • Netto Vægt: 1,2 KG
  • Udendørs Aktivitet: camping
  • Bevis pad typer: Oppustelige fugt pad
  • Navn: Hitorhike Camping madras
  • Dampproof Mat Type: Madras

2020-11-25 Great
5/ 5 stars
Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!