!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Sensorisk Pille Toy Sæt Stress Relief Klem Legetøj Autisme, Angst, Stress Relief Pop Boble Pille Legetøj Gave til Voksne Børn

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Sensorisk Pille Toy Sæt Stress Relief Klem Legetøj Autisme, Angst, Stress Relief Pop Boble Pille Legetøj Gave til Voksne Børn

Bedømmelse:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
t6544

Tags: indretning påske, faither, gave valentin, angst relief, pille pop det, olie angst, cube pille, christmass, pille toy, dyr landmand legetøj sæt.

På lager
kr41.33 kr59.00

Sensorisk Pille Toy Sæt Stress Relief Klem Legetøj Autisme, Angst, Stress Relief Pop Boble Pille Legetøj Gave til Voksne Børn

Bullet Punkter: 1、Lindre Din Stress: Disse sensorisk legetøj er også de bedste beroligende, legetøj og stress-lindrende legetøj til teenagere, voksne, børn med autisme, personer med ADD eller ADHD og OCD eller et højt stressniveau.Og på samme tid, det sensoriske pille toy sæt er fantastisk til visuel uddannelse og børn.

2、Nemt at Holde: Lille legetøj, der kan holdes i hånden.Mest legetøj er i lommeformat og meget transportabel, de er velegnet til kontorer, boliger, kirker, biblioteker, tankstationer, specialundervisning klasseværelser, fysioterapi værelser og sensoriske værelser, og selv rejse legetøj.Det legetøj, der er perfekt for familier og venner.

3、Høj Kvalitet Materiale: Alle sensorisk legetøj er lavet af høj kvalitet organiske silicium -, fødevare-grade rustfrit stål, 100% ikke-giftige og øko-venlige.Disse legetøj er sikkert for børn, og som er mere egnet for børn over 7 år gamle.Legetøj er også perfekt til voksne.

4、Nye Stilarter: Det legetøj, der har varieret nye stilarter, søde squeeze dyr, så du kan dele dem med din familie og venner.

5、Ideel Gave: Dette legetøj er en stor gave for mænd, kvinder, børn, familier, kolleger.Det er perfekt til Jul slik fyldninger, Thanksgiving eller fødselsdag part favoriserer, det er også egnet til klasseværelser, kontorer, nem at bære, og det kan bruges som en transportabel toy sæt for alle.

Beskrivelse: Pille sensoriske toy sæt er beregnet til voksne og børn, dette sæt er perfekt til børns part, præferencer, beroligende legetøj for ADHD, ADD og meget mere.

Pop musik, legetøj, push-in-boblen sensorisk legetøj.

Bare sætte det ned, og de vil gøre en lille pop, når den sidste taber, du vinder, og derefter vende den om og starte forfra!Kan genbruges og renses i det uendelige.

Stress relief og hånd fitness bold

Føler du dig stresset nu?Få fat i en stress bold til at lindre alle dine stress.Sørg for dine negle er glat.

Funktioner:

Leg og flip:

Klik for at opbygge og forme kæde på mange forskellige måder.Når du tilslutter links sammen, at de udgør et tilfredsstillende klik.Blød cykel kæde: hold fingrene travlt med at flippe.

Dyr legetøj, som børn er part gaver:

Med et realistisk udseende og bløde håndtag, når du begynder at bruge det, kan du have svært ved at stoppe trykke på det, bare som en gelé legetøj.

Specifikationer:

Navn: Sensorisk Pille Toy Sæt

Materiale: lavet af ikke-giftige, ikke-allergisk materialer, der er fri for BPA, phthalater og latex

Stilarter: 9 typer (nogle stilarter, som ikke er vist på billedet er blind max overraskelser!)

Pakkeliste(valgfri, blind max overraskelse):

01 21-delt sæt

02 23-delt sæt

03 24 delt sæt

04 25-delt sæt

05 26-delt sæt

06 27-delt sæt

07 28-delt sæt

08 37-delt sæt

09 60-delt sæt

  • Model-Nummer: Sensorisk Pille Toy Sæt
  • Type Engroshandel: Ja(>50 Stk.)
  • Pop Boble Pille Legetøj: Stress Relief Toy
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Sensorisk Pille Toy: Stress Relief Klem Legetøj
  • Lejlighed: Fødselsdag
  • Materiale: Andre
  • Sæt Type: Ja
  • mønster: Tegnefilm dyr

2021-02-09 Kid is happy. all like it was described
5/ 5 stars
Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!