!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Illusioner Lange Ærmer Havfrue Formel Aften Kjole Robe Sirene Sofa De Soiree Abendkleider Med Pynt Af Blonder Festkjoler

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Illusioner Lange Ærmer Havfrue Formel Aften Kjole Robe Sirene Sofa De Soiree Abendkleider Med Pynt Af Blonder Festkjoler

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
t8241

Tags: lange sleve aften kjole, kjole kvinde, små kjoler, demin blondekjole, dans fest kjoler kvinder aften, lo aften kjole, kjole formel, robe kvinder, siren dresses, yiiya kjole piger.

På lager
kr658.98 kr672.43

Velkommen toouronline butik!

Vores forretning er primært for prom,aften,bryllup,homecoming,brudepige kjoler og så videre .Eventuelle spørgsmål,pls velkommen til at kontakte os!

Det Er Lavet Af Materialer Af Høj Kvalitet,Holdbare Nok Til Dit Daglige Iført.Fantastisk Til Fest,Daglig,Stranden,Prom,Aften,Fødselsdag,Jubilæum,Forlovelse,Bryllup, Fest osv., Er jeg Sikker på, Du Vil kunne Lide Det!

Tilpassede Anmodning: der henvises til billedet af, Hvordan til at Måle og fylde i følgende blank og informere os via e-mail efter du har afgivet ordren inden for 12 timer.

1.Fuld Bust _____ tommer eller ___ cm

2.Talje _____ tommer eller ___ cm

3.Hofter _____ tommer eller ___ cm

4.Højde: _____tommer eller ___ cm

5.Højden af din høj hæl sko: _____tommer eller ___ cm

BEMÆRK: kjolen omfatter ikke tilbehør vis i billedet, såsom bryllup slør,handsker, sjal, krone,en halskæde osv .

Den reelle farve varen kan være lidt anderledes, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

Sælger Returret :

1.Hvis du har problemer efter at modtage denne kjole Venligst kontakt med os med 7 dage, og vi er sikre på at svare dig inden for 12 timer. ^^

2.alle returnerede varer skal være i helt ny stand, med ingen lugt af parfume eller andre spor af slidt, ubrugt og med originale tags og emballage.

3.anmoder om at returnere de varer, på grund af problemer med kvaliteten, så beskadigelse under forsendelse, farve/stil/størrelse fejl, skal være ledsaget af fotos eller andre beviser, der tydeligt viser problemet med varen er modtaget.

Vaske-pleje:

1.Koldt Vand Vask I Hånden Anbefales

2.Ikke blegemiddel

3.Hænger til tørre

Tak for din tillid!!! ^^Har en glad shopping rejse!

vis

Læs mig

Læs følgende ord meget omhyggeligt, inden du afgiver ordren.Du kan kontakte os frit, hvis du har nogen spørgsmål om denne politik.

Forsendelse

Fragt fra Europæiske og Amerikanske lande, der normalt tager 7 til 21 dage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 2 uger, mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Andre lande og regioner, der normalt tage mellem 30 og 60 dage.Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Returnering og refundering

! Vi vil nægte tilbagebetaling hvis du ikke hjælpe told.Derfor, læs omhyggeligt tilladelse politik nedenfor.Tak,

Finanspolitiske

Vores bryllup kjole priserne ligger fra USD 30 til 200 USD, som en Trekloeveret.dk politik, afsendelse er en pligt for købere.Vi kan se, at du acceptere dette, hvis du køber vores produkter.Tak,

Kvalitet

Vi har mange kjoler til bryllup, at prisen er omkring 30 USD, USD 45. Det er en meget billig pris og gratis forsendelse til mange lande.Kjoler normalt vejer 1 kg fragt er ikke billige.Og disse kjoler er håndlavet.Så hvis du synes om disse billige priser, denne brudekjole vil ikke skuffe dig.Hvis du ønsker en udsøgt porcelæn bryllup kjole, skal du vælge vores bryllup kjole, hvis prisen overstiger 50 USD.Tak,

Tilbagebetaling og tvist

1 Som anført ovenfor, vil vi foretage en fuld refusion for u, hvis varerne ikke er leveret efter 60 dage til forsendelse (Brasilien, er 90 dage), og derfor, må du ikke åbne en tvist efter forsendelse fra 1 til 40 dage.Være opmærksomme på de produkter, skal du kontakte os, før du åbner en tvist, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet.

2. For brugerdefinerede størrelser, vi vil ikke acceptere, at tilbagebetaling.

Kommentarer

Da dine kommentarer er meget vigtigt for udviklingen af vores forretning, vil vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv kommentar, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak for din støtte.

kontakt os

  • Med indbygget Bh: Ja
  • Ærme Stil: Almindelig
  • Model-Nummer: Dress371
  • Materiale: Polyester
  • Ærme Længde(cm): Fuld
  • Halsudskæring: Firkantet Krave
  • Mode Element: Illusion
  • Toget: Retten Tog
  • Kjoler Længde: Knæ-Længde
  • Dekoration: Sequined
  • Mærke: S&X
  • Lejlighed: Formel Aften
  • Stof Type: Tyl
  • ASIN: B07b92kx4s
  • De Faktiske Billeder: Ja
  • Talje: Faldet
  • Silhuet: Trompet / Mermaid

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!